Ohjeita tulijalle

Sosiaalifoorumi järjestetään pop-up -muotoisena, pääasiassa eri puolilla Kalliota. Lisäksi tapahtuu Lapinlahden lähteellä Ruoholahdessa, Rauhanasemalla Pasilassa sekä Kepan tiloissa Vallilassa.

Kallion tapahtumapaikat ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Voit aloittaa päivän avajaistilaisuudesta, joka järjestetään Rakennusliiton Helsingin aluetoimistossa (Siltasaarenkatu 4) klo 10. Koko ohjelman näet täältä.

Lataa ohjelma PDF-tiedostona!

Tapahtumapaikat kartalla

Katso kaikki tapahtumapaikat kartalta! Klikkaamalla paikkaa näet sen ohjelman.

Katso koko näytöllä

Julkisilla liikkuminen

Kallioon pääsee Helsingin rautatieasemalta helpoiten raitiovaunuilla. 1 (Käpylään), 3 (Nordenskiöldinkadulle), 6, 6T (Arabiaan), 7B (Pasilaan) ja 9 (Pasilaan) lähtevät rautatieaseman edustalta ja pysähtyvät Hakaniemessä.

Kepan tiloihin Vallilaan vie raitiovaunu 7B Pasilan suuntaan. Pysäkki, jolla jäädään pois on Mäkelänrinne.

Rauhanasemalle pääsee raitiovaunuilla 7B ja 9 Pasilan suuntaan. Pois jäädään Pasilan aseman pysäkillä, ja Rauhanasema on pysäkin vieressä näkyvä puutalo.

Lapinlahden lähteelle pääsee metrolla. Hakaniemen tai Sörnäisten metroasemalta Ruoholahteen, ja sen jälkeen kävelyä Ruoholahden metroasemalta kadun yli ja alikulun läpi noin 500 metriä.

Reittiopas auttaa muiden reittien suunnittelussa!

Ruokailumahdollisuuksia

Ruokapaikkoja on Kalliossa paljon. Kartalle merkitty Ruokaosuuskunta Oma maa, tarjoaa lounasta sekä kahvia, teetä ja pientä purtavaa klo 11-18. Kahvilat Bergga ja Kolo  tarjoilevat kahvin lisäksi kiinnostavaa ohjelmaa ja Hakaniemessä Galleria Kioski Cafessa palvelee kestävän kehityksen kahvila klo 9.30-15.15.

Omaan maahan pääsee esimerkiksi raitiovaunuilla 1A (Käpylään), 3 ja 9 (Pasilaan). Pois jäädään Kaarlenkadun pysäkillä ja kävellään 100 metriä eteenpäin.

Lisätietoa Ruokapaikkavinkit-sivulla.

Share