Ladataan Tapahtumat

« Kaikki osatapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähi-idän uutisointi Suomessa: taru ja todellisuus

4.5.2019 kello 16:3018:00

luokka 23 (2. krs)

ICAHD Finland ja Suomen rauhanpuolustajat järjestävät Suomen Sosiaalifoorumissa paneelikeskustelun Lähi-idän käsittelystä suomalaisessa mediassa. Miten suomalaisten tiedotusvälineiden uutisointi Lähi-idän alueellisista suurvalloista Iranista, Israelista ja Saudi-Arabiasta kestää kriittisen tarkastelun? Aiheesta keskustelemassa mm. ICAHD Finlandin puheenjohtaja Syksy Räsänen. Muut puhujat varmistuvat myöhemmin – seuraathan järjestäjien sosiaalista mediaa!

ICAHD Finland on ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on Israelin miehityksen ja apartheidin lopettaminen tavalla, joka noudattaa kansainvälistä oikeutta ja takaa kaikkien Israelin/Palestiinan alueella asuvien oikeudet. ICAHD Finland on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Suomen Rauhanpuolustajat – Fredskämparna i Finland ry on vuonna 1949 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Sen tarkoituksena on toimia rauhan, aseriisunnan, suvaitsevaisuuden, ihmisoikeuksien ja maailmanlaajuisen tasa-arvon puolesta.

 

Järjestäjät:
Share

Tiedot

Päivämäärä:
4.5.2019
Aika:
16:30–18:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjät

ICAHD Finland
Suomen rauhanpuolustajat ry.

Tapahtumapaikka

luokka 23 (2. krs)
Share