Ohjeita tulijalle

[Nämä ohjeet ovat vuoden 2015 sosiaalifoorumia varten! 2016 Sosiaalifoorumi järjestetään eri tavalla. Ks. Tervetuloa Suomen sosiaalifoorumiin 2016! ]

Suomen Sosiaalifoorumi järjestetään Helsingin ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella, Dagmarinkatu 3:ssa, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Eduskuntatalon ja Kansallismuseon pysäkeiltä on Arbikselle matkaa 200 m. Kampin keskuksesta ja Rautatientorilta sinne kävelee noin 10 minuutissa.

Suosittelemme paikan päälle saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtumapaikkaa varten ei ole varattu erityisiä pysäköintipaikkoja.

Infopiste

Arbiksen ala-aulassa on infopiste, joka palvelee osallistujia, seminaarijärjestäjiä ja median edustajia käytännön kysymyksissä viikonlopun ajan.

Sosiaalifoorumiin on vapaa pääsy. Osallistujien ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan etukäteen.  Suurin osa tapahtumista järjestetään Arbiksen luokkahuoneissa, joissa on rajattu määrä istumapaikkoja. Paras tapa varmistaa oma sisäänpääsy haluamaansa seminaariin, on saapua ajoissa paikalle.

Esteettömyys

Arbikselle pääsee hyvin pyörätuolissa ja siellä on hissi. Autolla voi ajaa aivan ulko-oven viereen ja alimmasta kerroksesta pääsee helposti hissillä ylempiin kerroksiin. Toisessa kerroksessa on esteetön WC. Osa käytävistä on heikommin valaistuja. Arbiksella ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

Alakerran Info-pisteessä neuvotaan ja autetaan mielellään.

Café Arbis palvelee koko sosiaalifoorumin ajan

2. kerroksessa palvelee Café Arbis, josta voi ostaa virvokkeita ja kevyttä lounaspurtavaa.

Lapsiparkki

Lapsiparkki toimii 4. kerroksessa ja on auki lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 12-16. Jos sinulla on lapsenhoitotarve johonkin tiettyyn aikaan, varaathan ajan etukäteen sähköpostitse info@sosiaalifoorumi.fi, kirjoita viestikenttään lapsiparkki. Suosittelemme lastenhoidon pituuden olevan korkeintaan yhden seminaarin eli puolitoista tuntia kerrallaan.

Keräämme vapaaehtoista hoitomaksua, jolla katamme lapsiparkin kustannuksia.

Iltabileet Ravintola Kaisaniemessä

Lauantai-iltana klo 19 PAND – taiteilijat rauhan puolesta -verkosto järjestää iltabileet Ravintola Kaisaniemessä – ruokailumahdollisuus vain pöytävarauksella sähköpostitse myynti(at)ravintolakaisaniemi.fi tai puhelimella 050 599 4189. Pääsyliput 10 € + narikka 2,5 €.

Share