Ohjeita Sosiaalifoorumiin saapuville

Nämä ovat vuoden 2019 tiedot. Vuoden 2023 tiedot päivitetään sivulle myöhemmin.

Suomen Sosiaalifoorumi järjestetään Helsingin ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella, Dagmarinkatu 3:ssa, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Eduskuntatalon ja Kansallismuseon pysäkeiltä on Arbikselle matkaa 200 m. Kampin keskuksesta ja Rautatientorilta sinne kävelee noin 10 minuutissa.

Suosittelemme paikan päälle saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtumapaikkaa varten ei ole varattu erityisiä pysäköintipaikkoja.

Arbis kartalla
Lataa ohjelmaesite

Infopiste

Arbiksen ala-aulassa on infopiste, joka palvelee osallistujia, seminaarijärjestäjiä ja median edustajia käytännön kysymyksissä viikonlopun ajan.

Sosiaalifoorumiin on vapaa pääsy. Osallistujien ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan etukäteen.  Suurin osa tapahtumista järjestetään Arbiksen luokkahuoneissa, joissa on rajattu määrä istumapaikkoja. Paras tapa varmistaa oma sisäänpääsy haluamaansa seminaariin, on saapua ajoissa paikalle.

Esteettömyys

Arbikselle pääsee hyvin pyörätuolissa ja siellä on hissi. Autolla voi ajaa aivan ulko-oven viereen ja alimmasta kerroksesta pääsee helposti hissillä ylempiin kerroksiin. Toisessa kerroksessa on esteetön WC. Osa käytävistä on heikommin valaistuja. Arbiksella ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

Alakerran Info-pisteessä neuvotaan ja autetaan mielellään.

Kahvila

2. kerroksessa palvelee koko Sosiaalifoorumin ajan Café Arbis, josta voi ostaa virvokkeita ja kevyttä lounaspurtavaa.

Sosiaalifoorumi-klubi 4.5.2019

PAND – Taiteilijat Rauhan Puolesta kutsuu kaikki Sosiaalifoorumin kävijät Suomen sosiaalifoorumin iltaklubille Mascot Bar & Live Stageen (Neljäs linja 2) lauantaina 4.5. klo 20.00 alkaen! Liput ennakkoon 4€ (+Tiketin toimituskulu 1,50€) ja ovelta 6€.

Lisätietoa

Tapahtuma Facebookissa

Share