Sosiaalifoorumi-klubi 21.4.2018

PAND – Taiteilijat Rauhan Puolesta kutsuu kaikki Sosiaalifoorumin kävijät Suomen sosiaalifoorumin iltaklubille Mascot Bar & Live Stageen (Neljäs linja 2) lauantaina 21.4. klo 20.30 alkaen!

Illan tähdet:

› Artsi 

› Mercedes Bentso

› Claudia Lilja & Suzie Laco

› Tevri Ensemble

› Dj Ville Samuel Soul Service.

Toisenlainen ja tasa-arvoinen maailma on mahdollinen. Suomen sosiaalifoorumin iltajuhlat. Hienoja esiintyjiä, keskustelua, verkostoitumista ja ihan oikeaa maailman parantelua.

Liput 5 € + narikka. Liput ovelta tai PANDin esittelypöydästä Arbiksella. Maksu käteisellä. 

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/787736294749394/

Artsi on uusi macintonistista ja vokalistista muodostuva duetto: ”Ei olisi voinut uskoa, että yhden hallituksen aikana mennään näin syvälle. Kuppi meni nurin. Tänään esitetään meidän levy, kannattaa tulla kuuntelemaan.”

Mercedes Bentso

 

Mercedes Bentso on suomalainen rap-artisti, jonka yhteiskuntakriittiset sanoitukset käsittelevät muun muassa päihdeongelmia, väkivaltaa ja syrjäytymistä. Bentso on ollut viime vuosina useasti julkisuudessa nuorten syrjäytymisestä keskusteltaessa.

 

 

Claudia Lilja & Suzie Laco

 

 

Claudia Lilja & Suzie Laco: Laulaja-lauluntekijä Katja Luhtala ja laulaja-viulisti Meri-Sofia Lacopoulos yhdistivät voimansa ja tuloksena on duollinen monisävyistä, hurmaavaa vaihtoehtopoppia.

Tevri Ensemble -kuoro laulaa georgialaisia moniäänisiä lauluja.

Dj Ville Samuel sivelee ja sinetöi illan legendaarisella vinyyliaarteistollaan.

Juontajana yllätyskääntein tanssija Antti Seppänen!

 

Share