Rauhanlehtien toimittajakoulutus

klo 10–16 Rauhanasema, Veturitori 3

KOULUTUS ON TÄYNNÄ.

Pax, Ydin ja Antimilitaristi järjestävät toimittajakoulutuksen lauantaina 16.4. Rauhanasemalla. Päivän kestävä koulutus on tilaisuus sinulle, joka kirjoitat tai haluat kirjoittaa juttuja rauhanlehtiin.

Päivän aikana käsittelemme lehtikirjoittamisen perusteita, artikkelin suunnittelua ja tarjoamista toimituksiin. Tutustumme myös kolmeen erilaiseen rauhanpoliittiseen lehteen ja ajankohtaisiin rauhankysymyksiin. Kouluttajina tapahtumassa ovat toimittajat Jani Kaaro ja Hanna-Kaisa Hellsten sekä rauhanlehtien päätoimittajat Arja Alho, Eekku Aromaa ja Jussi Hermaja. Ajankohtaisesta rauhanpolitiikasta kertovat Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius ja Sadankomitean pääsihteeri Anni Lahtinen.

Koulutuksen osallistumismaksu on 10 euroa, joka kattaa materiaalit ja ruokailun. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville korvataan matkat halvimman julkisen liikenteen mukaan.

Ilmoittaudu toimittajakoulutukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedotus(a)sadankomitea.fi. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 4.4. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja:
Minna Vähäsalo
Sadankomitean järjestökoordinaattori
tiedotus(a)sadankomitea.fi
040 167 96 60

Tutustu lehtiin:
Pax
Ydin
Antimilitaristi

Share