Sosiaalifoorumi kiittää ja kutsuu vuoden 2017 valmisteluihin

Kiitos osallistumisesta vuoden 2016 Pop up -sosiaalifoorumiin! Päivän aikana järjestettiin 37 tapahtumaa 17 eri paikassa ja tapahtumaan osallistui lähemmäs 800 seminaarikävijää.

Toteuttamamme palautekysely tuotti 41 vastausta. Vastaajista 32 mielestä järjestelyt onnistuivat hyvin tai erittäin hyvin. 22 mielestä pop up -muoto toimi hyvin tai erittäin hyvin. Palautekyselyn ja muun palautteen perusteella yleiskokous päätti sisällyttää pop up -muodon myös vuoden 2017 sosiaalifoorumiin, vaikka ensisijaisena tavoitteena on järjestää foorumi yhdessä tilassa. Vinkkejä soveltuvista tiloista otetaan vastaan kernaasti.

Seuraava Suomen sosiaalifoorumi järjestetään 1.-2.4.2017 Helsingissä

Vuoden 2017-2018 sosiaalifoorumien tili- ja vastuujärjestönä toimii Kansalaisfoorumi ry. Prosessi ulkoministeriön vgk-rahoituksen hakemiseksi on käynnissä ja tukirahapäätös saadaan vuodenvaihteessa. Ohjausryhmä seuraavaa Sosiaalifoorumia varten kootaan syksyllä ja toivomme saavamme mukaan monipuolisen joukon erilaisia toimijoita.

Kuvamateriaalia haussa

Jos teillä on video- ja kuvamateriaalia tapahtumastanne tai yleisesti Sosiaalifoorumistanne, ja haluatte luovuttaa sen tulevien Sosiaalifoorumien markkinointitarkoituksia varten, pyydämme teitä olemaan yhteydessä Kansalaisfoorumin Anna Latva-Pukkilaan osoitteessa anna.latva-pukkila@kansalaisfoorumi.fi.

nimio_3r

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *