Suomen sosiaalifoorumi etsii tapahtuma- ja viestintäkoordinaattoria

Suomen sosiaalifoorumi etsii määräaikaista tapahtuma- ja viestintäkoordinaattoria!

Tapahtuma- ja viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluu Helsingissä 1.4.2017 järjestettävän Sosiaalifoorumin päätapahtuman käytännön järjestelyt (tiloista ja aikatauluista vastaaminen), viestintä ja markkinointi (mm. sisällöntuotanto verkkoon ja sosiaaliseen mediaan, tapahtumamarkkinointi, mediayhteistyö) sekä vapaaehtoisten koordinointi.

Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä ohjausryhmän, vapaaehtoisten sekä tapahtuman tekevien järjestöjen kanssa. Sosiaalifoorumia suunnitellaan säännöllisissä, kaikille avoimissa yleiskokouksissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää organisointikykyä ja aiempaa kokemusta tapahtumatuotannosta ja -viestinnästä. Odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pidät yhtäaikaisesti monia lankoja käsissäsi ja toimit sujuvasti myös kiireen keskellä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Monipuolinen globaalivastuun teemojen ja Sosiaalifoorumi-liikkeen tuntemus sekä kokemus järjestötoiminnasta, projektityöstä ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

  • Työaika: 6 viikkoa / 130 h
  • Palkkaus: 16,25 €/h
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, innostavan yhteisön ja mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä paremman maailman puolesta.

Suomen sosiaalifoorumi on osa maailmanlaajuista Sosiaalifoorumi-liikettä, ja Suomessa se järjestetään nyt 16. kerran. Vuosina 2017–2018 Sosiaalifoorumin tilijärjestönä toimii Kansalaisfoorumi.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 17.2.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anna.latva-pukkila@kansalaisfoorumi.fi. Otsikoi sähköpostisi ”Hakemus, SSF tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori”.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.2. klo 14–16, 14.2. klo 9–10 ja 16.2. klo 14–15 suunnittelija Anna Latva-Pukkila Kansalaisfoorumista, puh. 046-9231141.

sossufoorumi2

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *