Kutsu sosiaalifoorumin verkostotapaamiseen 14.1.

Sosiaalifoorumin pyrkimys on rakentaa yhteinen tila, jossa erilaiset kansalaisjärjestöt ja muut sosiaaliset liikkeet kohtaavat. Haluaisiko teidän porukkanne olla osa tätä kohtaamista ensi vuoden Sosiaalifoorumissa 25.-26.4.?

Tervetuloa tiistaina 14.1. klo 17:30 Seurakuntien talolle avoimeen, fasilitoituun tapaamiseen miettimään, millaista sisältöä ensi Sosiaalifoorumissa voisi nähdä – tai ihan vain kuulemaan lisää Sosiaalifoorumista. Tapaamiseen osallistuminen ei sido mihinkään. Kahvitarjoilu

Miksi kutsumme teidät?

Haluamme tuoda näkyväksi heikkoja signaaleja yhteiskunnallisesta muutoksesta. Näitä saattaa hyvin löytyä juuri itseohjautuvasta kansalaistoiminnasta, kuten yhteisen asian puolesta toimivista Facebook-ryhmistä. Haluamme, että Sosiaalifoorumi on prosessi, jossa järjestöt, verkostot ja toimintaryhmät luovat yhteyksiä ja kehittävät yhdessä uutta toimintaa.

Mikä Sosiaalifoorumi?

Sosiaalifoorumi on alusta kansalaiskeskustelulle. Tapahtumaan on järjestämässä sisältöjä suuri joukko erilaisia kansalaisjärjestöjä, verkostoja, yhteiskunnallisia liikkeitä, ay-liikkeitä, kirkollisia ja kulttuurialan toimijoita.  Suomen sosiaalifoorumissa etsitään mm. seminaarien, paneelikeskustelujen, työpajojen, teatterin, valokuvataiteen ja musiikin voimalla inhimillisiä vaihtoehtoja vallitsevalle uusliberalistiselle politiikalle sekä ratkaisuehdotuksia Suomen ja maailman ongelmiin.

Share

One comment

  • Suomanifesti-kansanliike perustettiin 7.10.2019 Tampereella ja sen päätavoite on lopettaa turvetuotanto Suomesta. Suomanifestin toiminta perustuu Suomanifestiin joka on suoraa kritiikkiä Rinteen hallitusohjelman kohdalle 3.1 ( keinot 2 ), turvetuotannon osalta. Toimintaan kuuluu mielenosoituksia Vapon uhkaamilla soilla, infotilaisuuksia ja yhteiskunnalliseen turvetuotantokeskusteluun osallistumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *