Tervetuloa järjestötreffeille 5.11.

KUTSU Sosiaalifoorumin järjestötreffeille Marraskuussa

 

Seuraavat treffit järjestetään tiistaina  5.11. klo 17.30-18.30 (Seurakuntien talo, kokoushuone Sutinen)Seuraava Suomen Sosiaalifoorumi järjestetään työväenopisto Arbiksella 25.-26.4.2020.

 

Aiomme ottaa osallistuvien järjestöjen tarpeet huomioon vielä paremmin tulevan tapahtuman suunnittelussa. Haluamme, että Sosiaalifoorumi on prosessi, jossa järjestöt, verkostot ja toimintaryhmät luovat yhteyksiä ja tekevät tapahtumasta yhdessä vaikuttavamman.

 

Järjestämme loka-marraskuun aikana kolme fasilitoitua järjestötapaamista, joiden tarkoituksena on yhteistyössä suunnitella tulevan tapahtuman toimintaa, aiheita, painotuksia sekä jakaa ideoita ja pyrkiä kehittämään sosiaalifoorumia prosessiksi, joka edistäisi osallistuvien tahojen yhteisiä päämääriä.

Järjestötapaamisissa haluamme pohtia seuraavia  teemoja:

 

 *) Miten saamme innostettua mahdollisimman monia ihmisiä omaehtoiseen toimintaan maailman muuttamiseksi?

 *) Mitä voimme tarjota sosiaalisessa mediassa toimiville  vapaamuotoisille verkostoille?

 *) Minkä tyyppistä ohjelmaa järjestöt ja yhteisöt kaipaavat foorumiin? Keskusteluja, työpajoja, taide- ja posterinäyttelyitä, verkostoitumista vaiko jotain ihan muuta?

 *) Millainen toiminta ja vuorovaikutus sosiaalifoorumin kontekstissa edistää parhaiten kansalaisyhteiskunnan vaikutusmahdollisuuksia?

 

Järjestötapaamisiin voi ilmoittautua laittamalla viestiä osoitteeseen sosiaalifoorumi@riseup.net. Pyydämme ilmoittautumista tilan koon varmistamiseksi, sekä tarjoiluja varten.

 

Järjestötapaamiset:

5.11. klo 17.30-18.30 (Seurakuntien talo, kokoushuone Sutinen)

 

Helpoin tapa tulla mukaan tekemään Sosiaalifoorumia on saapua kaikille avoimiin yleiskokouksiin keskustelemaan! yleiskokouksiin ovat tervetulleita kaikki halukkaat, halusipa sitten foorumin aktiiviseksi järjestäjäksi tai vain seurata ja kommentoida foorumin järjestämisprosessia.

Voit myös tehdä ehdotuksia foorumin sisällöistä, teemoista, osallistujajärjestöistä, yhteistyöstä ja muusta mieleen tulevasta Sosiaalifoorumin sähköpostilistalla sekä sosiaalisen median kanavilla.

 

Yleiskokoukset: Seurakuntien talo, Kolmas linja 22, 00530 Helsinki

  • 5.11. Klo 18.30 (Sutinen),
  • 3.12. Klo 18.30 (Sutinen)

 

Tervetuloa mukaan!

 

Terveisin: Sosiaalifoorumi 2020 -Järjestelyryhmä: Heikki Ketoharju, Pauli Wuokko ja Soile Koskinen

 

Yhteydenottokanavat:

 

Suomen sosiaalifoorumi on alusta kansalaiskeskustelulle. Tapahtumaan on järjestänyt sisältöä suuri joukko erilaisia kansalaisjärjestöjä, verkostoja, yhteiskunnallisia liikkeitä, ay-liikkeitä, kirkollisia ja kulttuurialan toimijoita. Sosiaalifoorumissa etsitään seminaarien, paneelikeskustelujen, työpajojen, teatterin, valokuvataiteen ja musiikin voimalla inhimillisiä vaihtoehtoja uusliberalistiselle politiikalle sekä ratkaisuehdotuksia Suomen ja maailman ongelmiin. Foorumin motto on: toisenlainen maailma on mahdollinen! Sosiaalifoorumi 2020 järjestetään Helsingin ruotsinkielisellä työväenopisto Arbiksella 25.-26.4.2020.

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *