Tervetuloa Suomen sosiaalifoorumiin!

Sosiaalifoorumi kierähtää käyntiin lauantaina 25.4. klo 10 Arbiksella, osoitteessa Dagmarinkatu 3. Avajaistilaisuudessa puhuvat Paavo Arhinmäki ja kansainväliset vieraat Nicanor Perlas, Sherajul Islam, Süleyman Altunoğlu, Rodrigo Nunes ja Edi Carlos Da Silva. Merikukka Kiviharju luo tunnelmaa laulullaan ja Arja Alho juontaa tilaisuuden. Lisäksi teemavastaavat kertovat viikonlopun ohjelmasta. Tilaisuus tulkataan suomeksi.

tuomioja2

Erkki Tuomioja on paikalla klo 12 Vapaus valita toisin ry:n ja Ydin -lehden seminaarissa. Lauantaina ohjelma päättyy klo 17.30.

Lauantai-iltana klo 19 PAND – taiteilijat rauhan puolesta -verkosto järjestää iltabileet Ravintola Kaisaniemessä – ruokailumahdollisuus vain pöytävarauksella, joka tehdään sähköpostitse myynti(at)ravintolakaisaniemi.fi tai puhelimitse 050 599 4189.

PANDjuliste

Sunnuntaina seminaareja ja työpajoja järjestetään klo 11 – 16.30. Tapahtuman päätöstilaisuus alkaa klo 15, jolloin puhuvat Pekka Haavisto ja kansainväliset vieraat Nicanor Perlas, Süleyman Altunoğlu ja Rodrigo Nunes. Paikalla on myös Siemenpuu-säätiön edustajia keskustelemassa Maailman sosiaalifoorumista. John McGregor vastaa musiikista ja Teivo Teivainen juontaa tilaisuuden. Tilaisuus tulkataan suomeksi.

Juhlasalissa ja luokassa 13 järjestettäviä seminaareja on mahdollista seurata netissä reaaliaikaisen videomateriaalin kautta.

Tärkeitä linkkejä viikonlopulle

Työpajassa pääsi keskustelemaan ja ideoimaan

Pirkko Järvi ja Tiina Kuisma Sosiaalifoorumin toimintatapojen kehittäminen -työpajassa 10.4. Tule sinäkin mukaan vaikuttamaan!

Lisätiedot:

  • Koordinaattori: Janne Lemettinen, info(at)sosiaalifoorumi.fi, p. 045 162 3795
  • Tiedottaja: Noora Kauppila, info(at)sosiaalifoorumi.fi, p. 045 162 3795

Tervetuloa!

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *