Sosiaalifoorumi hakee tapahtumakoordinaattoria ja viestintäkoordinaattoria

Työpaikkailmoitus:

1) Tapahtumakoordinaattori / Tapahtumatuottaja

Haemme määräaikaista tapahtumakoordinaattoria tekemään Sosiaalifoorumi-tapahtumaa ajalle 25.3.–8.5.2019. Tehtävät sijoittuvat Helsinkiin.

Suomen sosiaalifoorumi on osa maailmanlaajuista sosiaalifoorumi-liikettä. Sosiaalifoorumin pyrkimys on rakentaa yhteinen tila, jossa erilaiset kansalaisjärjestöt ja muut sosiaaliset liikkeet kohtaavat.

Tapahtumakoordinaattorina

 • Vastaat Helsingissä 4.-5.5.2019 ruotsinkielisellä työväenopisto Arbiksella järjestettävän Sosiaalifoorumi -tapahtuman tuottamisesta: käytännön järjestelyistä, toteuttamisesta ja suunnittelusta yhdessä tapahtuman viestintäkoordinaattorin, ohjausryhmän, vapaaehtoisten sekä kansalaisjärjestöjen kanssa.      
 • Pidät aktiivisesti yhteyttä yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin.
 • Vastaat kansainvälisten vieraiden osallistumiseen liittyvistä järjestelyistä yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.
 • Rekrytoit tapahtumaan vapaaehtoisia ja perehdytät osaltasi heitä tehtäviinsä.
 • Osallistut tapahtumamarkkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä viestintäkoordinaattorin kanssa.
 • Seuraat ja arvioit tapahtuman etenemistä ja onnistumista oman vastuualueesi osalta.

Etsimme vastuullista ja innostunutta tyyppiä toteuttamaan nopeatahtinen ja keskustelua herättelevä Sosiaalifoorumi-tapahtuma. Tehtävä edellyttää hyvää organisointikykyä, isojen kokonaisuuksien hallintaa ja aiempaa kokemusta tapahtumien tuottamisesta. Odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pystyt pitämään monet langat käsissäsi etkä hätäänny viime hetken muutoksista. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Sosiaalifoorumi-liikkeen tuntemus sekä kokemus järjestötoiminnasta, projektityöstä ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

2) Viestintäkoordinaattori

Haemme määräaikaista viestintäkoordinaattoria tekemään Suomen sosiaalifoorumia ajalle 18.3.–8.5.2019. Tehtävät sijoittuvat Helsinkiin.

Suomen sosiaalifoorumi on osa maailmanlaajuista sosiaalifoorumi-liikettä. Sosiaalifoorumin pyrkimys on rakentaa yhteinen tila, jossa erilaiset kansalaisjärjestöt ja muut sosiaaliset liikkeet kohtaavat.

Viestintäkoordinaattorina

 • Laadit 4.-5.5.2019 ruotsinkielisellä työväenopisto Arbiksella järjestettävän Sosiaalifoorumi-tapahtuman viestintä- ja markkinointisuunnitelman yhteistyössä tapahtumakoordinaattorin ja tapahtuman ohjausryhmän kanssa.
 • Vastaat viestinnän toteuttamisesta suunnitelman mukaisesti:
  • sisällöntuotanto verkkoon ja sosiaaliseen mediaan ennen tapahtumaa ja sen aikana
  • tapahtumamarkkinointi
  • mediayhteistyö
 • Osallistat vapaaehtoisia tapahtuman viestintään ja markkinointiin
 • (Suunnittelet ja) toteutat yhteistyön paikallismedioiden kanssa
 • Seuraat ja arvioit tapahtuman etenemistä ja onnistumista vastuualueesi osalta.

Etsimme joukkoomme globaaleista teemoista innostunutta viestinnän taitajaa. Tehtävä edellyttää monipuolista viestinnällistä osaamista (mukaanlukien sosiaalisen median kanavien ymmärrys), aiempaa kokemusta viestinnän tehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme erityisesti tapahtumaviestinnän ja -markkinoinnin osaamista. Toivomme, että olet aktiivinen, idearikas ja yhteistyötaitoinen tekijä. Arvostamme kykyä toimia paineen keskellä sekä erityisesti tapahtuman aikana kykyä viestiä monipuolisesti ja kekseliäästi. Sosiaalifoorumi-liikkeen tuntemus katsotaan eduksi.

**

Tarjoamme sinulle innostavan yhteisön ja mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä paremman maailman puolesta. Tehtävässä pääset verkostoitumaan järjestökentän eri toimijoiden kanssa.

Molemmat työsuhteet ovat määräaikaisia: tapahtumakoordinaattori 30 kpl 6-tunnin päivää sekä sosiaalifoorumiviikonloppuna 20 tuntia, ja viestintäkoordinaattori 15 kpl 6 tunnin työpäivää. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3.2019. Molempien tehtävien palkka on 16,25 € /h.

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa Heikki Ketoharju: 050 9189139, heikki.ketoharju [at] iki.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 14.3.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: ruusu.blomberg [at] gmail.com. Otsikoi sähköposti ”Hakemus, tapahtumakoordinaattori”.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *