Tervetuloa Sosiaalifoorumin yleiskokoukseen 5.11.

Tervetuloa Sosiaalifoorumin yleiskokoukseen 5.11. klo 18.30 alkaen Seurakuntien talolle (Kolmas linja 23)

Käymme kokouksessa keskustelun Sosiaalifoorumin tulevan kevään yleisteemasta. Lisäksi käsittelemme alustavan budjettiesityksen.

Seurakuntien talon aulassa ilmoittaudutaan vahtimestarille, ja kerrotaan että tarkoitus on osallistua Sosiaalifoorumin yleiskokoukseen. Vahtimestari on paikalla ja alaovi auki klo 19.00 saakka. Saavuthan siis ennen sitä kokoukseen!

Tervetuloa Järjestötreffeille

Ennen kokousta klo 17.30 pidetään järjestötreffit, jonne kaikki ovat myös tervetulleita! Haemme aiheita ja ideoita ensi kevään Sosiaalifoorumia varten.

Aiomme ottaa osallistuvien järjestöjen tarpeet huomioon vielä paremmin ensi vuuoden Sosiaalifoorumin suunnittelussa. Haluamme, että Sosiaalifoorumi on prosessi, jossa järjestöt, verkostot ja toimintaryhmät luovat yhteyksiä ja tekevät tapahtumasta yhdessä vaikuttavamman.

Järjestämme syksyn aikana kolme fasilitoitua järjestötapaamista, joiden tarkoituksena on yhteistyössä suunnitella tulevan tapahtuman toimintaa, aiheita, painotuksia sekä jakaa ideoita ja pyrkiä kehittämään sosiaalifoorumia prosessiksi, joka edistäisi osallistuvien tahojen yhteisiä päämääriä.

Lisätietoa järjestötreffeistä

Sosiaalifoorumin yleiskokoukset pidetään Seurakuntien talolla, Kolmas linja 22. Huoneena on kokoushuone Silvennoinen.

Tervetuloa!

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *