Vapaaehtoiseksi

Tule vapaaehtoiseksi Suomen sosiaalifoorumiin 2.-3.9.2023!

Haluatko olla mukana toteuttamassa tapahtumaa, joka tarjoaa tilan kriittisille ruohonjuuritason äänille ja eri yhteiskunnallisten liikkeiden kohtaamiselle? Suomen sosiaalifoorumi järjestetään tänä vuonna Helsingissä ruotsinkielisellä työväenopisto Arbiksella 2.-3.9.2023. Tervetuloa mukaan!  

Vapaaehtoisena Sosiaalifoorumiin osallistuminen on oivallinen tapa saada työkokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä luoda kontakteja kansalaisyhteiskunnan toimijoihin. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa seminaariavustajiksi, tilojen järjestelyyn, valokuvaamaan ja videoimaan. Vapaaehtoisille tarjotaan tapahtuman aikana ruoka ja osallistumisesta on mahdollisuus saada työtodistus.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi 18.8. mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Vapaaehtoisille järjestetään perehdytystilaisuus Helsingissä (aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Sosiaalifoorumi kokoaa yhteen erilaiset yhteiskunnalliset liikkeet ja verkostot ja herättää keskustelua ajankohtaisista globaaleista ja paikallisista yhteiskunnallisista aiheista. Tämän vuoden teemat ovat:

  • ”Ekologinen jälleenrakennus” 
  • ”Kohti kestävää hyvinvointivaltiota” 
  • ”Sivistys ja kulttuuri” 
  • ”Rauha ja oikeudenmukainen maailma” 

Sosiaalifoorumin päätökset tehdään yleiskokouksessa, joka on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lisätietoja tapahtumasta ja vapaaehtoistoiminnasta saat tapahtumakoordinaattori Taina Petrelliltä: tainapetrell(at)gmail.com, puh. 050 4120393.

Tervetuloa mukaan!

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *