Vapaaehtoiseksi

Tule vapaaehtoiseksi Suomen sosiaalifoorumiin 29.-30.8.2020!

Haluatko olla mukana toteuttamassa yhteisponnistusta, joka tarjoaa tilan kriittisille ruohonjuuritason äänille ja eri yhteiskunnallisten liikkeiden kohtaamiselle? Suomen sosiaalifoorumi järjestetään tänä vuonna Helsingissä ruotsinkielisellä työväenopisto Arbiksella 29.-30.8.2020 Tervetuloa mukaan!  

Vapaaehtoisena Sosiaalifoorumiin osallistuminen on oivallinen tapa saada työkokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä luoda kontakteja kansalaisyhteiskunnan toimijoihin. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa seminaariavustajiksi, tilojen järjestelyyn, valokuvaamaan ja videoimaan. Vapaaehtoisille tarjotaan tapahtuman aikana ruoka ja osallistumisesta on mahdollisuus saada työtodistus. Lisäksi tapahtuman jälkeen järjestetään vapaaehtoisille karonkka (aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi 1.8. mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Vapaaehtoisille järjestetään perehdytystilaisuus Helsingissä (aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Sosiaalifoorumi kokoaa yhteen erilaiset yhteiskunnalliset liikkeet ja verkostot ja herättää keskustelua ajankohtaisista globaaleista ja paikallisista yhteiskunnallisista aiheista. Tämän vuoden teemat ovat:

  • ”Ympäristökriisi” 
  • ”Talousjärjestelmän muutostarpeet” 
  • ”Hyvinvointi, työ ja toimeentulo” 
  • ”Yhdenvertaisuus, syrjintä ja vihapuhe” 
  • ”Media demokratian rakentajana?” 

Sosiaalifoorumin päätökset tehdään yleiskokouksessa, joka on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lisätietoja tapahtumasta ja vapaaehtoistoiminnasta saat tapahtumakoordinaattori Taina Petrelliltä: info@sosiaalifoorumi.fi, puh. 050 4120393.

Tervetuloa mukaan!

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *