Töihin Suomen sosiaalifoorumiin 2015

Suomen sosiaalifoorumin 2015 tili- ja vastuujärjestö Attac ry etsii henkilöitä Suomen sosiaalifoorumin 2015 hankekoordinaattorin, tiedottajan sekä fasilitaattorin tehtäviin.

Hankekoordinaattorin tehtävät

 • vastaa sosiaalifoorumin kokoamisen käytännön järjestelyistä (tilat, aikataulut, materiaalit yms.) ja suunnittelusta yhdessä n. 120 yhdistyksen kanssa pyrkien uudistamaan toimintatapoja.
 • toimii teemaryhmien vetäjistä muodostuvan ohjausryhmän esittelijänä ja päätösten toimeenpanijana
 • huolehtii yleiskokousten käytännön järjestelyistä ja hoitaa yleiskokousten antamat tehtävät
 • raportoi valmistelun etenemisestä em. kokouksille sekä tili- ja vastuujärjestölle
 • vastaa vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytoinnista ja perehdyttämisestä
 • antaa tiedottajalle materiaalia ja tietoja sosiaalifoorumin valmistelun etenemisestä

Hankekoordinaattorin tehtävä on vaativa. Siinä edellytetään hyvää järjestökentän tuntemusta, organisointi- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Hyvä kielitaito luetaan eduksi.

Hankekoordinaattorin tehtävästä maksetaan kilpailukykyinen palkka ja hänet palkataan ajalle 1.2.-30.4.2015. Mikäli on tarvetta, hän joutuu työskentelemään tuntipalkalla myös tammikuun lopulla ja toukokuussa hoitamaan raportoinnin. Näistä sovitaan erikseen palkkauksen yhteydessä. Koordinaattorin on pidettävä tarvittavaa tuntikirjanpitoa työajoistaan.

 

Tiedottaja (80 %) tehtävät

 • päivittää kotisivuja ja luo sisältöjä nettiin sekä sosiaalifoorumin valmistelun että toteutuksen aikana ja sen jälkeen
 • vastaa tiedotuksesta eri medioille
 • hoitaa yhteydet Suomen sosiaalifoorumi 2015 –lehteen
 • hoitaa yhdessä ulkopuolisen palveluntuottajan kanssa sosiaalifoorumin reaaliaikaisen videoinnin nettiin
 • vastaa haastatteluiden toteutuksesta, aineistojen jatkokäsittelystä ja levittämisestä
 • rekrytoi ja hoitaa vapaaehtoisten perehdyttämisen siltä osin kuin he toimivat viestinnän tehtävissä
 • osallistuu ohjausryhmän kokouksiin ja yleiskokouksiin toimien niiden sihteerinä

Tiedottajalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä kommunikaatiotaitoja sekä nykyaikaisen IC-teknologian tuntemusta. Kielitaitona edellytetään vähintään englanninkielen tyydyttävää osaamista; muu kielitaito luetaan eduksi.

Tiedottajan tehtävästä maksetaan kilpailukykyinen palkka ja hänet palkataan ajalle 1.2.-30.4.2015. Erikseen sovitaan, missä määrin tiedottajan työaikaa lisätään assistentin tehtävien hoitamiseksi. Tiedottajan on tarvittaessa pidettävä tuntikirjanpitoa.

 

Fasilitaattori (100 tuntia)

Sosiaalifoorumin aikana nostetaan esiin kysymykset sosiaalifoorumin toimintatapojen uudistamisesta sekä asioista, jotka voimauttavat kehityspoliittiseen työhön osallistuvia ihmisiä. Esitä lyhyt kuvaus ideastasi, miten em. asia toteutetaan ja lähetä meille.
Fasilitaattorin työaika on yksittäisiä koulutus- ja kokoontumispäiviä ajalla 1.2.-30.4.2015. Palkanmaksussa edellytetään tuntikirjanpitoa.

Hakemukset osoitetaan Attac ry:n hallitukselle os. Hämeentie 48, 00500 Helsinki tai sähköpostilla attac [ät] attac [piste] fi. Lisätietoja antaa Pirjo Kerminen gsm 040 821 6976.

Hakemusten määräaika päättyy 5.1.2015.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *