Sosiaalifoorumin maistuvin lounas Omasta maasta!

omamaalogoSosiaalifoorumin virallisena ruokapaikkana toimii Oma maa (Kaarlenkatu 15). Tapahtuman kunniaksi  Oma maa -ruokaosuuskunta avaa lounaskahvilansa myös lauantaina 1.4. Tervetuloa syömään kumppanuudella tehtyä vegaanista lähiluomuruokaa!

Kahvila on lauantaina auki klo 11-18. Lounaan hinta on Sosiaalifoorumin ajan vain 9e ja sitä on saatavilla niin pitkään, kun ruokaa vain riittää. Lounaan lisäksi tarjolla on pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Lounaslista varmistuu pian, ja se päivitetään Facebook-tapahtumaan tänne.

Oma Maa on ekologiseen omavaraisuuteen tähtäävä, kumppanuusmaatalouden idealla toimiva ruokaosuuskunta. Kumppanuustilamme on Lassilan luomutila Tuusulassa ja tuottamaamme ruokaa jaetaan tilan lisäksi kahvilassamme Kalliossa. Liittymällä jäseneksi sinusta tulee yksi osuuskunnan omistajista. Jäsenenä voit tilata osuuskunnan tuottamaa vegaanista lähiluomuruokaa viikoittaisen satokassin muodossa sekä osallistua halutessasi ruoan kasvattamiseen ja muuhun kumppanuustoimintaan. Tule maistamaan pääosin itse tuottamistamme raaka-aineista valmistamaamme ruokaa kahvilaan ja kysy lisää toiminnastamme!

Share

2 comments

  • Katja Kiuru

    Missä tämä kahvila on, onko salaisuus: pitää kuuklailla?…

  • Iina Heikkilä

    Kiitos kommentista, epähuomiossa oli osoite pudonnut pois! Kaarlenkatu 15 on osoite, ja nyt se löytyy uutisestakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *