Sosiaalifoorumin yleiskokous 23.11.17 klo 17.30

Tervetuloa Suomen sosiaalifoorumin yleiskokoukseen torstaina 23.11.2017 klo 17.30!

Kokoonnumme Helsingissä Kalliolan setlementin tiloissa, kokoushuone Opessa 2. kerroksessa. Osoite Sturenkatu 11, pääovi Sturenkadun ja Kalliolanrinteen kulmassa.
Kokoushuoneen löydät: Sisään pääovesta, aula poikki ja ovesta oikealle portaisiin / hissiin, kakkoskerroksesta opastus kokoushuoneeseen.

Asialista:
1. Tilannekatsaus: nettisivu-uudistus
2. Hanke- ja talousarvioiden hyväksyminen*
3. Saadut ehdotukset kv. vieraiksi, jatkosta sopiminen
4. Teematalot
5. Ohjausryhmä ja teemakoordinaattorit**
6. Muut asiat

* Hankesuunnitelma jaetaan Sosiaalifoorumin sähköpostilistalla. Jos et ole listalla tai liityt sille vasta kun hankesuunnitelma on sillä jaettu, laita viestiä Suomen sosiaalifoorumin messengerissä.

** Sovimme ohjausryhmän muodostamisen aikatauluista ja käytönnöistä. Halukkaat voivat jo ilmoittautua mukaan. Samalla keskustelemme osatapahtumien ilmoittautumisen avaamisesta (Ilmoittautumisen avaus riippuvainen teemojen määrittämisestä, uudistuneiden kotisivujen avaamisen ajankohdasta sekä ohjausryhmän muodostamisesta.)

Suomen sosiaalifoorumia suunnitellaan ja siihen liittyvät päätökset tehdään yleiskokouksissa, jotka ovat avoimia kaikille foorumista ja sen suunnittelusta kiinnostuneille.

Liity Suomen sosiaalifoorumin sähköpostilistalle: lähetä tyhjä viesti osoitteeseen sosiaalifoorumi-subscribe [at] lists . riseup . net
ja vahvista liittyminen vastausviestin ohjeiden mukaan. (Huom. poista edellä annetusta osoitteesta turhat välilyönnit, ja muuta [at] @-merkiksi.)

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *